ertnews.gr

Ελεύθερος μέχρι να οριστούν οι κατηγορίες ο 17χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του (video)

01/11 13:11
Ελεύθερος μέχρι να οριστούν οι κατηγορίες ο 17χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του (video)

Ελεύθερος αφέθηκε έως την επόμενη εβδομάδα, ο 17χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του, μέσα στο σχολείο τους στην Αμαλιάδα

Ο εισαγγελέας αποφάσισε, να αφεθεί ελεύθερος ο 17χρονος, έως ότου εκδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη σοβαρότητα των τραυμάτων που προκάλεσε στον συμμαθητή του.

Η δικογραφία της Αστυνομία κάνει λόγο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και για παράνομη οπλοφορία.

Η υπεράσπιση του 17χρονου υποστηρίζει ότι το χτύπημα έγινε με τη μύτη από ανοιχτήρι, ενώ η πολιτική αγωγή υποστηρίζει οτι πρόκειται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε οπαδικές διαφορές και ενέργειες μιας οργανωμένης ομάδας που στοχοποίησε τον 15χρονο, αποδίδει την άγρια επίθεση ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος  . Ο διευθυντής του σχολείου δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το εν λόγω περιστατικό.

Ευτυχώς δεν χτυπήθηκε κάποιο ζωτικό όργανο του 15χρονου, ο οποίος πήρε εξιτήριο σήμερα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας και έφυγε με τη μητέρα του εντελώς καλά. Χθες ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοκαρισμένος και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς τα σωματικά τραύματά του ήταν ελαφρά στην ωμοπλάτη και στον αγκώνα, κάποιες αμυχές από αυτή την λεπίδα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαρινόπουλος, Δήμητρα Αναργύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version