Σοκ προκαλεί το απίστευτο θρίλερ στα Πετράλωνα (video)

Νεαρός περίπου 20 ετών, ισχυρίζεται ότι σκότωσε και τεμάχισε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια πέταξε σε κάδους απορριμάτων.

Ο άνδρας, 52 ετών, που φέρεται να ήταν ο νονός του, ζούσε ως φιλοξενούμενος στο σπίτι του νεαρού και αγνοείται εδώ και μερικές ημέρες. Τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της Πέμπτης και τον αναζήτησε στο σπίτι που φιλοξενούνταν ο καφετζής της γειτονίας που εργάζονταν περιστασιακά, ο οποίος δήλωσε ότι χτύπησε την πόρτα και του απάντησε ο νεαρός ότι ο Γιώργος εξαφανίστηκε. Το Σάββατο μια γυναίκα είδε κηλίδες αίματος και ενημέρωσε την αστυνομία.

Η αστυνομία που έσπευσε επί τόπου, δεν κατάφερε να εντοπίσει ίχνη του αγνοούμενου στους γύρω κάδους απορριμμάτων, αλλά το πρωί είχε περάσει το απορριμματοφόρο και μάζεψε τα σκουπίδια.

Kάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το νεαρό να μεταφέρει σακούλες σκουπιδιών, ενώ η αστυνομία την Κυριακή θα ερευνήσει τη χωματερή.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και η μητέρα του νεαρού η οποία λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν ήταν σε θέση να καταθέσει για την υπόθεση.

Πάντως στο σπίτι υπάρχουν διάσπαρτα ίχνη αίματος σε πολλά σημεία, τρία από τα πέντε δωμάτια ήταν γεμάτα με αίματα, ενώ ο φερόμενος  δράστης έχει συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος