ertnews.gr

Ο Κ. Γιαννόπουλος μιλά για την εξαφάνιση του 13χρονου από το Περιστέρι (video)

26/03 10:11
Ο Κ. Γιαννόπουλος μιλά για την εξαφάνιση του 13χρονου από το Περιστέρι (video)

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «χαμόγελου του Παιδιού» μίλησέ στην ΕΡΤ 1, στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» και στον Προκόπη Αγγελόπουλο για την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση Σ. από το Περιστέρι που – το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (23/3)- δεν επέστρεψε από το Φροντιστήριο της περιοχής.

Τα τελευταία 4 χρόνια, το αγόρι διέμενε στις δομές του «Χαμόγελου του παιδιού» στο Περιστέρι και μετά από την εξαφάνιση του αναζητείται από την αστυνομία και τους υπεύθυνους του οργανισμού.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, ο 13χρονος στο παρελθόν, προτού μεταφερθεί στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, είχε υποστεί εκμετάλλευση από ανθρώπους που τώρα είναι πιθανό να ευθύνονται για την εξαφάνιση του. Η παραπάνω υπόθεση θεωρείται πιθανή μετά και από μαρτυρία οδηγού ταξί, ο οποίος δήλωσε ότι μετέφερε το παιδί με το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένη διεύθυνση, παραλαμβάνοντας το από το φροντιστήριο αγγλικών στο Περιστέρι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανέφερε ακόμα, πως είναι πιθανό οι άνθρωποι που ευθύνονται για την εξαφάνιση του παιδιού να επιχειρήσουν να διαφύγουν μαζί με τον 13χρονο στο εξωτερικό.

Πηγή: ΕΡΤ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version