Μια ιστορία αγάπης κόντρα στην πανδημία στο Πρώτο: Δώσαμε πρώτο ραντεβού στο σουπερμάρκετ (audio)

Μια γνωριμία δύο νέων ανθρώπων εν μέσω πανδημίας, που άρχισε από το facebook, συνεχίστηκε στους διαδρόμους ενός σουπερμάρκετ των Τρικάλων και κατέληξε σε γάμο, αποκαλύφθηκε στον αέρα του Πρώτου Προγράμματος 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη.

Ο Αχιλλέας Γραβάνης και η Ανδρομάχη Αυγέρη, το παντρεμένο πλέον ζευγάρι, περιέγραψαν το πώς ξεκίνησε και εκτυλίχτηκε η ιστορία της σχέσης τους στην διάρκεια του περασμένου χρόνου, όταν ενώ όλη η κοινωνία βρισκόταν σε συνθήκες lockdown, εκείνοι ύφαιναν το κοινό τους μέλλον.

«Ο Αχιλλέας μένει σε ένα χωριό κοντά στα Τρίκαλα, οπότε ήταν δύσκολη η μετακίνηση και έπρεπε να στείλει μήνυμα για πάει στο σουπερμάρκετ. Κάναμε τα ψώνια μας εκεί και οι δύο, οπότε και δώσαμε ραντεβού». Ειδωθήκαμε για πρώτη φορά στο σουπερμάρκετ, όπου ο Αχιλλέας φοβόταν κιόλας λόγω του κορονοϊού να ακουμπήσει πράγματα και συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω facebook». Όπως περιγράφει η κ. Αυγέρη, δεν μπορούσαν να βρίσκονται συχνά λόγω των περιοριστικών μέτρων, «βρισκόμασταν σε πλατείες, σε ανοιχτούς ώρες, την ημέρα, γιατί υπήρχε και η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά από κάποια ώρα».  Ο κ. Αχιλλέας Γραβάνης, από την μεριά του σχολιάζει την πρώτη τους συνάντηση, «ήταν μια αμήχανη και περίεργη μέρα, η Ανδρομάχη είχε γυρίσει από την δουλειά της, ήταν ταλαιπωρημένη. Περπατούσαμε στο σουπερμάρκετ, στους διαδρόμους για να μιλάμε. Τελικά κάτι ψωνίσαμε κιόλας».

«Με το που την γνώρισα κατάλαβα ότι αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Δεν άργησα, τον Απρίλιο γνωριστήκαμε, τον Αύγουστο της έκανα πρόταση γάμου, τον Σεπτέμβριο αρραβωνιαστήκαμε και τον Ιούνιο πριν λίγες μέρες παντρευτήκαμε», λέει ο κ. Γραβάνης. Επιπλέον, εξηγεί πως λόγω της πανδημίας και της καραντίνας δεν έχουν ζήσει ακόμα τίποτα φυσιολογικό, λέγοντας ότι «παντρευτήκαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, αλλά κάποια στιγμή θα κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος