ertnews.gr

Εξετάζεται και η εκδοχή της ανθρωποκτονίας για το θάνατο του Σ. Βαλυράκη (video)

26/01 21:29
Εξετάζεται και η εκδοχή της ανθρωποκτονίας για το θάνατο του Σ. Βαλυράκη (video)

EUROKINISSI

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαληράκη. Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου, με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, κάνει λόγο για εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, η εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Η προγραμματισμένη για αύριο κηδεία του αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικό εξετάζει τουλάχιστον δύο μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που κάνουν λόγο για εμπλοκή τουλάχιστον ενός αλιευτικού σκάφους που έκανε ελιγμούς γύρω από το φουσκωτό του πρώην υπουργού.

Οι μαρτυρίες που έχουν καταγράψει οι αξιωματικοί του λιμενικού τμήματος Ερέτριας είναι αποκαλυπτικές. Σύμφωνα με αυτές, την ώρα που ο πρώην υπουργός κινείτο με το φουσκωτό του με μικρή ταχύτητα προς το Πεζονήσι, ο καπετάνιος ενός αλιευτικού άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς γύρω του. Μάλιστα οι δύο άνδρες φέρεται να λογομάχησαν. Τα απόνερα του αλιευτικού φαίνεται ότι προκάλεσαν έντονη ταλάντωση στο φουσκωτό, με αποτέλεσμα ο Σήφης Βαλυράκης να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στη θάλασσα.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος θα εξετάσουν εξονυχιστικά κάθε πτυχή της υπόθεσης διαβεβαίωσε την Μίνα Παπαθεοδώρου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, ο υπουργός Ναυτιλίας:

Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης, Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version