ertnews.gr

Εντατικές έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης

23/10 22:08
Εντατικές έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης

Οι έρευνες για το δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη συνεχίζονται, ενώ ο πατέρας της Κώστας Ζέμπερης μέσω του δικηγόρου του δήλωσε παράσταση Πολιτικής Αγωγής. 

Ο δικηγόρος του, τόνισε, μεταξύ άλλων, προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β’ Νεκροταφείο, την περασμένη Τετάρτη, στις 20:56 και όχι νωρίτερα, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο πελάτης του, ισχυριζόμενος ότι αυτό οφειλόταν στη σύγχυση του, λόγω της δολοφονίας της κόρης του.

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί, κάτι το οποίο γνώριζε μόνο ο ιδιοκτήτης του.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.

Όσον αφορά το ταξί που οδηγούσε ο Κ. Ζέμπερης, γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Μέχρι αυτή την ώρα φαίνεται να  κερδίζει έδαφος,  το σενάριο η γυναίκα  να δολοφονήθηκε από τοξικομανή  που επιχείρησε να την ληστέψει  ή να έπεσε θύμα κάποιου μανιακού. Προς το παρόν δεν  υπάρχουν  ενδείξεις  για άλλο κίνητρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της γυναίκας στην κατάθεση  του δεν είπε κάτι παραπάνω από όσα γνώριζαν οι αστυνομικοί .
Μάλιστα δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση και άλλα άτομα από το περιβάλλον της 32χρονης.

Πηγή ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version