ertnews.gr

Αναβλήθηκε η έφεση για τα αναδρομικά του συνταξιούχου από τη Θεσσαλονίκη (video)

27/02 10:40
Αναβλήθηκε η έφεση για τα αναδρομικά του συνταξιούχου από τη Θεσσαλονίκη (video)

Ο κ.Οδυσσέας Τσολογιάννης, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη κέρδισε πρωτόδικα 11.000 € από τις περικοπές που υπέστη στη σύνταξη του και στα δώρα κύριας και επικουρικής σύνταξης, μίλησε στην Λία Χριστάρα  για την αναβολή της δίκης, που ζήτησε  ο ΕΦΚΑ στο εφετείο  

Υπενθυμίζεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία έκρινε ότι παρανόμως κόπηκαν τα δώρα κύριας και επικουρικής σύνταξης του νόμου 4093/12, καθώς και η περικοπή στη σύνταξη του νόμου 4093/12 και του 4051/12 και ορίζει ότι ο ΕΦΚΑ και το ΕΤΕΑΕΠ οφείλουν να επιστρέψουν στον ενάγοντα αποζημίωση ύψους 6.689€ ο ΕΦΚΑ και 4.495€ το ΕΤΕΑΕΠ (σύνολο 11.184,57€).

«Μετά από εννιά χρόνια δίκης φτάσαμε στο  2019 είναι αίσχος αυτό τόνισε ο κ. Τσολογιάννης  για να υπογραμμίσει τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους απονέμεται η δικαιοσύνη στη χώρα μας.

Ο συνταξιούχος που έχει προσφύγει ατομικά  ανέφερε ότι τα ασφαλιστικά Ταμεία δεν θα έπρεπε να παίρνουν αναβολή από τα δικαστήρια καθώς εκπροσωπούνται από  δικηγόρους περισσότερους του ενός . ‘Άλλο ο ιδιώτης , άλλο οι υπηρεσίες” υπογράμμισε ο κ. Τσολογιάννης.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version