60 χρόνια από την ίδρυση της ΟΙΕΛΕ

Έξι δεκαετίες ζωής συμπλήρωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών – Λειτουργών Ελλάδας και για το λόγο αυτό, διοργανώνει σχετική εκδήλωση την Παρασκευή, 14/12.

Όπως αναφέρει η ΟΙΕΛΕ στη σχετική πρόσκληση για την εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης: “η Ομοσπονδία μας διοργανώνει μεγάλη επετειακή επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων ιστορίας της. Μιας ιστορίας με σημαντική προσφορά στην κοινωνία και στην εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα πρωτογενούς έρευνας του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΟΙΕΛΕ με τίτλο: «Το προφίλ του ιδιωτικού εκπαιδευτικού σήμερα: Στάσεις και αντιλήψεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών για τη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης» με τη συμμετοχή 1.150 περίπου συναδέλφων μας και έχει ως στόχο την αποτύπωση του προφίλ του ιδιωτικού εκπαιδευτικού καθώς και των στάσεων και αντιλήψεων που αυτός διαμορφώνει για το χώρο εργασίας του και το κοινωνικό αγαθό που παρέχει.

Επίσης, θα λάβει χώρα η εκδήλωση μνήμης για τα 60 χρόνια της ΟΙΕΛΕ και τις ιστορικές φυσιογνωμίες που καθόρισαν την πορεία της Ομοσπονδίας στη μεταπολίτευση”.

60 χρόνια από την ίδρυση της ΟΙΕΛΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος