ertnews.gr

5ος Αγώνας Δρόμου Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό στον Δήμο Αγίας Παρασκευής (video)

13/05 16:16
5ος Αγώνας Δρόμου Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό στον Δήμο Αγίας Παρασκευής (video)

Για 5η συνεχή χρονιά μαθητές, πολίτες, αθλητές συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου Ζωής που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την υποστήριξη της ομάδας αθλητών μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA». Η διοργάνωση εκτός από την αθλητική της διάσταση, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Πρόκειται για έναν Αγώνα Δρόμου εντός των ορίων του Δήμου, που έχει ως στόχο τη ανάδειξη της αθλητικής αλλά και της οικολογικής αξίας ενός μεγάλου πνεύμονα πρασίνου, όπως είναι ο Υμηττός.

Η ανταπόκριση και φέτος ήταν εντυπωσιακή. Οι συμμετοχές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε μη αγωνιστικό επίπεδο ξεπέρασαν τις 1000 δίνοντας μήνυμα ομαδικότητας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας καθώς όσοι επιθυμούσαν προσέφεραν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο και μαγειρείο του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα εθελοντές από το Όραμα Ελπίδας ενημέρωναν για την εύκολη διαδικασία που χρειάζεται ώστε να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν η Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Ο Αγώνας περιελάμβανε τρεις διαδρομές: των 14χλμ με το μεγαλύτερο μέρος της να διεξάγεται σε μια όμορφη αλλά και απαιτητική διαδρομή στον Υμηττό, των 4,5 χλμ και του 1 χλμ.

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. Όσοι συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού το διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version