ertnews.gr

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

01/03 06:10
Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Ο καιρός για την Τρίτη 01 Μαρτίου αναμένεται με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Μακεδονία – Θράκη
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και πάλι από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. στην ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 τοπικά 8 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΕΜΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version