ertnews.gr

Καιρός: Νεφώσεις και βροχές (video

24/05 06:59
Καιρός: Νεφώσεις και βροχές (video

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τρίτη 24 Μαϊου με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και με τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ στα νότια.

Μακεδονία – Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες -Κρήτη 
Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 25-05-2016
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία στα ανατολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version