ertnews.gr

Κ. Τασούλας: “Ο κος Μεϊμαράκης παλεύει να εγκαθιδρύσει μια αδιάβλητη διαδικασία” (Aud)

22/07 20:31
Κ. Τασούλας: “Ο κος Μεϊμαράκης παλεύει να εγκαθιδρύσει μια αδιάβλητη διαδικασία” (Aud)

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας κρατώντας ένα δέμα εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και ομάδας δικηγόρων με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, Αθήνα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014. Η ομάδα των Βρετανών δικηγόρων βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να υποβάλει νομικές προτάσεις για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

“Τίποτα το συναρπαστικό δεν εγκυμονεί αυτή η αναμέτρηση. Η κοινωνία ασχολείται με τα προβλήματά της και όχι με τη ΝΔ…Θέλω να πιστεύω ότι με το χειρισμό από δω και πέρα θα εκτονωθεί η κατάσταση στο κόμμα”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Τασούλας, μιλώντας στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Ευαγγελία Μπαλτατζή.

“Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο υποψηφίου προέδρου και προέδρου του κόμματος”, δήλωσε ο κ. Τασούλας σχετικά με το θέμα της ανάδειξης νέου αρχηγού στη ΝΔ και πρόσθεσε: “Ο κος Μειμαράκης παλεύει με ένα δικό του τρόπο να εγκαθιδρύσει μια αδιάβλητη διαδικασία.. στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ όπου θα συζητηθεί το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, θα πουν την άποψή τους οι 4 υποψήφιοι”.

Για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο κος Τασούλας είπε, “ορισμένα άρθρα δεν θα τα ψηφίσουμε, πάνω από 10 άρθρα από όσο γνωρίζω θα ψηφίσουμε”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version