ertnews.gr

Κ. Καραγκούνης: “Δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος σχετικά με την παραίτησή μου” (Aud)

22/07 20:31
Κ. Καραγκούνης: “Δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος σχετικά με την παραίτησή μου” (Aud)

Ο υφυπουργός Δικαοισύνης Κωνσταντίνος Καραγκούνης μιλά στην πανηγυρική συνεδρίαση του Συμβούλιου της Επικρατείας επί τη αποχωρήσει του Προέδρου του Δικαστηρίου Κωνσταντίνου Μενουδάκου, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013. Πραγματοποιήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας πανηγυρική συνεδρίαση για την αποχώρηση από την υπηρεσία του Προέδρου του Δικαστηρίου Κωνσταντίνου Μενουδάκου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

“Δημιουργήθηκε θέμα εκ του μη όντος σχετικά με την παραίτησή μου”, δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Ευαγγελία Μπαλτατζή, ο Κώστας Καραγκούνης και πρόσθεσε ότι αυτό ήταν το σωστό, τυπικό και θεσμικό.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Μειμαράκη για την απόφασή του, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Καραγκούνης αναφερόμενος στους υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, δήλωσε ότι όλοι είναι αξιόλογοι και ότι, ούτως ή άλλως, την επόμενη ημέρα, έχουν να προσφέρουν πολλά στο κόμμα. Τόνισε ότι την ενότητα της ΝΔ την σφραγίζει ο κόσμος της και ότι δεν υπάρχει χώρος για τη δημιουργία νέου κόμματος, αρκεί, όπως επεσήμανε, η ΝΔ να εγγυάται την παρακαταθήκη και τις ιδέες που πρεσβεύει. Το κόμμα, κατέληξε ο κ. Καραγκούνης, με την εκλογή του νέου πρόεδρου πρέπει να έχει και νέα πρόταση που θα προτείνει στον ελληνικό λαό.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version