«Ισχυρή και καθαρή εντολή» ζητεί η Φώφη Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

«Ισχυρή και καθαρή εντολή ανασυγκρότησης, ανανέωσης και μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ σε έναν σύγχρονο φορέα της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας, που θα γίνει ξανά ο καταλύτης των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων», ζητεί η Φώφη Γεννηματά από τα μέλη του Κινήματος που θα συμμετάσχουν στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Αγορά», η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι με την αλλαγή ηγεσίας, το κόμμα κάνει «μια δυναμική επανεκκίνηση ώστε να ανασυγκροτηθεί, να μετεξελιχθεί και να εκφράσει ξανά την κοινωνική βάση της Δημοκρατικής Παράταξης».

Αναφερόμενη στην πορεία της χώρας, η κα. Γεννηματά προτείνει «να συμπράξουν όλες οι υπεύθυνες δυνάμεις του τόπου, χωρίς ρεβανσισμούς και καιροσκοπισμούς, ώστε να επιλέξουμε τον δρόμο που οδηγεί τη χώρα οριστικά στην έξοδο από την εποχή της κρίσης».

Ζητεί δε από την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα ευρύ διάλογο για την από τον Νοέμβριο του 2012 πολιτική δέσμευση των εταίρων για μέτρα εξασφάλισης της βιωσιμότητας του χρέους και για τις κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος