Η Ελλάδα φόρεσε τα γιορτινά της — Εντυπωσιακές εικόνες από Αθήνα, Δράμα, Τρίκαλα (video)

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο καιρός είναι καλός στην Αθήνα και πολύς κόσμος επέλεξε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Στα Τρίκαλα και τη Δράμα το ενδιαφέρον του κόσμου τραβά ο Μύλος των Ξωτικών και η Ονειρούπολη.

Με μέτρα, μάσκες, καλή διάθεση και ελπίδα για το αύριο οι Αθηναίοι βγήκαν στο κέντρο της πόλης με σύμμαχο τον καλό καιρό, λίγο πριν τις συναντήσεις με συγγενείς και φίλους για το εορταστικό τραπέζι. Είχαν έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν την άλλη εικόνα της Αθήνας, με τα λιγοστά αυτοκίνητα και τα ήσυχα στενάκια!

Τα Τρίκαλα και φέτος μετατράπηκαν σε πόλη… των ξωτικών! Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα φθάνουν στο μαγικό πάρκο, τηρώντας όμως τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό. Οι έλεγχοι είναι εντατικοί, ενώ οι μάσκες έχουν την τιμητική τους!

Επισκέπτες από όλη τη Ελλάδα επισκέφθηκαν φέτος και την Ονειρούπολη, παρά την ανησυχία για την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος ο κόσμος ήταν λιγότερος σε σχέση με άλλες χρονιές. Η πληρότητα πάντως στην περιοχή είναι ικανοποιητική, ενώ και εκεί οι έλεγχοι από τις Αρχές έχουν ενταθεί.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη, Μίνα Μαυρογιάννη, Ρένα Πανταζόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος