ertnews.gr

Γ. Αγγελοπούλου: Δράση υπέρ των πυρόπληκτων ενώ οι εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021» συνεχίζονται (video)

04/10 13:18
Γ. Αγγελοπούλου: Δράση υπέρ των πυρόπληκτων ενώ οι εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021» συνεχίζονται (video)

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θα διαθέσει όλα τα έσοδα του Νομισματικού της Προγράμματος από τις 23 Αυγούστου και μετά, σε δράσεις αποκατάστασης στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών συμμετέχει στην δράση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών. Όπως τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, «αποκτάς κάτι με συμβολική αξία στο χέρι σου, στην καρδιά σου, βοηθάς στην Ελλάδα. Βοηθάς με λίγο ή παραπάνω τρόπο τους ανθρώπους στις καταστροφές που υπέστησαν και βέβαια αυτό είναι προσφορά που έχει ανεκτίμητη αξία».

«Είναι υπόθεση όλων», ανέφερε η κυρία Αγγελοπούλου τονίζοντας ότι «είτε τα 40 ευρώ από ένα νόμισμα είτε τα χρήματα από 200 νομίσματα δεν θα πάνε σε ταμείο αλλά σε δράση», ενώ εκπίπτουν ως πολιτιστικές δωρεές.

«Χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ από το κράτος, έγιναν 140 δράσεις και 100 είναι σε εξέλιξη, ενώ άλλες τόσες προγραμματίζονται μέχρι το τέλος του χρόνου», είπε για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και έδωσε συγχαρητήρια στην κοινωνία γιατί «αναδείχτηκαν και άγνωστοι ήρωες».

Η κυρία Αγγελοπούλου υπενθύμισε το Φόρουμ «Η Ελλάδα το 2040» στις 18 Οκτωβρίου και μίλησε για λευκή βίβλο προσβάσιμη σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version