ertnews.gr

Φ. Κουβέλης: “Η ευρωπαϊκή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ αίρει τους λόγους της αποχώρησής μου από το συνασπισμό” (aud)

17/02 13:15
Φ. Κουβέλης: “Η ευρωπαϊκή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ αίρει τους λόγους της αποχώρησής μου από το συνασπισμό” (aud)

Ο εκ των επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης ψηφίζει στο 1093 εκλογικό τμήμα στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. Διεξάγονται σήμερα σε όλη την χώρα οι βουλευτικές εκλογές. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται έντονα.Το προσφυγικό απειλεί την ήδη διαταραγμένη ενότητα της Ευρώπης.
Δεν είναι δυνατόν ο Νότος να είναι ο κλωβός”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Φωνή της Ελλάδας και στον Θάνο Σιαφάκα ο Φώτης Κουβέλης, συμπληρώνοντας ότι: “Υπάρχουν οι χώρες εκείνες που αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ο χώρος που θα πρέπει να παραμένουν οι πρόσφυγες”.

Ερωτηθείς για το θέμα συνταγματικότητας των τηλεοπτικών αδειών ο κος Κουβέλης είπε, ότι: “δεν τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας για τον νόμο των τηλεοπτικών αδειών”.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα πρόωρων εκλογών μιλώντας στο σταθμό μας, είπε: “Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εκλογών, αλλά όταν η κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει σενάριο εκλογών, είναι ειλικρινής”.

Ο κος Κουβέλης επεσήμανε ότι: “Η ευρωπαϊκή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφηκε το καλοκαίρι βεβαίως αίρει τους λόγους που είχαν καταστήσει επιβεβλημένη την αποχώρησή μου από τον συνασπισμό”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version