ΕΡΤ προς ΝΔ: Ο Κ. Καραγκούνης είχε προσκληθεί αλλά δεν ήρθε

Τις αιτιάσεις της ΝΔ περί «κομματικής προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ» απέρριψε με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ΑΕ. «Η ΕΡΤ δεσμεύεται για αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα διαπιστώσει ότι η δέσμευση αυτή της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης θα γίνει πράξη» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν κληθεί να συμμετάσχουν σε όλες τις πρωινές εκπομπές, μεταξύ αυτών και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης ο οποίος ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εκπομπής «ΕΡΤ Ενημέρωση», είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και στις τρεις ζώνες, οι κ.κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Και ενώ οι δύο πρώτοι παρευρέθησαν, ο κ. Καραγκούνης, αν και είχε αποδεχθεί την πρόσκληση να συμμετάσχει στην πρώτη ζώνη της εκπομπής μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο, τελικώς ειδοποίησε μετά τις 23:00 ότι αδυνατεί να συμμετάσχει. Το προχωρημένο της ώρας δεν άφηνε περιθώρια για αντικατάστασή του.

Όσο για την αναφορά στην τηλεφωνική σύνδεση με τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, επρόκειτο για μια πράξη αβροφροσύνης, καθώς ο κ. Αρβανίτης ήταν συμπαρουσιαστής με την Μαριλένα Κατσίμη στην «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ επί σειρά ετών, πριν από το «μαύρο».

Η ΕΡΤ δεσμεύεται για αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα διαπιστώσει ότι η δέσμευση αυτή της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης θα γίνει πράξη.»

Σχετική είδηση: Βολές από ΝΔ και Ποτάμι με αφορμή την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος