Ενώπιον των δικαστικών αρχών ο συνεργός του ληστή με το «τατουάζ»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 41χρονος συνεργός του 33χρονου ληστή με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, που μετά την σύλληψη του στη λεωφόρο Κατεχάκη, κρίθηκε προφυλακιστέος. Το δίδυμο των κακοποιών, είχε εισβάλει στις 14 Σεπτεμβρίου σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μητροπόλεως, καθώς και σε ακόμα δύο τράπεζες στις 2 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ιωνία και στις 18 Αυγούστου στη Μεταμόρφωση.

Ο 41χρονος ληστής εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας και σε μία αιφνιδιαστική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας αττικής συνελήφθη. Πάνω του εντοπίστηκε ένα πιστόλι glock καθώς και θήκες με φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε. Στις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας είχαν καταγραφεί καρέ καρέ οι κινήσεις τους, όπου με όπλα στα χέρια πλησίασαν τον γκισέ άρπαξαν περίπου 12.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Όπως δήλωσε ο Απόστολος Σκρέκας, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ: «Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων».

Ο 41χρονος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για φθορά ξένης περιουσίας, ναρκωτικά, απόπειρα κλοπής και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τον περασμένο Μάρτιο αποφυλακίστηκε.

Την Κυριακή 3/10 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Ρεπορτάζ: Kάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος