ertnews.gr

Ενώνουν δυνάμεις σε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κερατσίνι

27/10 23:30
Ενώνουν δυνάμεις σε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κερατσίνι

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», οργανώνει Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2021 στην Πλατεία Κύπρου (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου).

Ενώνουν δυνάμεις σε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο ΚερατσίνιΣτη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα “Οδυσσέας” του Οργανισμού “το Χαμόγελο του Παιδιού” υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του covid-19.

Η αιμοδότηση μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του covid-19, καθώς και 1 μήνα μετά από αρνητικό τεστ σε περίπτωση νόσησης από κορονοϊό.
Για την αποφυγή συνωστισμού η συμμετοχή θα γίνει μόνο κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού. Για την δήλωση ενδιαφέροντος και το κλείσιμο ραντεβού οι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνούν από 25/10 στο παρακάτω τηλέφωνο: 210 4615337- ώρες επικοινωνία: 10:00- 14:00

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version