Δωρεάν Rapid test στο Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού, με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας και στα πλαίσια αυτά ο Δήμος ανακοίνωσε τη διενέργεια δωρεάν rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, “το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από τις 10.00πμ -3.00μμ στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ στην πλατεία Ελευθερίας – δημοτικό υπόγειο πάρκινγκ, οδός Α. Παπανδρέου”.

Δωρεάν Rapid test στο Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού το Σάββατο 27 ΦεβρουαρίουΕπίσης ο Δήμος ανακοίνωσε ότι: “Μια νέα πρωτοβουλία ανέλαβε η Συντονιστική Επιτροπή Διαχείρισης Covid 19, εντάσσοντας στην «μάχη» κατά της πανδημίας, διακεκριμένους και αγαπητούς συνδημότες μας.
Πρόκειται για την παραγωγή ενημερωτικών οπτικοακουστικών μηνυμάτων (spot) με στόχο την διαρκή ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αναγκαία τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας.
Στο πρώτο οπτικοακουστικό μήνυμα (spot) συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Δήμου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας ο Νίκος Χατζηβρέττας, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης, Δευτεραθλητής Κόσμου με την Εθνική Ελλάδος και νυν προπονητής, ο οποίος μας παροτρύνει όλους στην ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ».

Οι συγκοινωνίες

Με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής γίνεται γνωστό πως: “Σε αύξηση των δρομολογίων από και προς το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου κατά περίπου 50% προχώρησε από την αρχή της εβδομάδας ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για ενίσχυση των δρομολογίων με επιπλέον λεωφορεία κατά το διάστημα που ισχύει το τοπικό lockdown.

Η διοίκηση του Οργανισμού αύξησε τα δρομολόγια στις γραμμές 19, 21 και 32, ώστε να τηρηθεί το πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που επέβαλε η Πολιτεία για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης”.

Πηγή φωτo: Δήμος Ευόσμου – Κορδελιού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος