Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας – Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ (τηλ.αναγγελίας βλαβών 11500), ο οποίος αναφέρει σε ηχογραφημένο μήνυμά του ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στις περιοχές που εμφανίζονται προβλήματα και ζητάει την κατανόηση των καταναλωτών».

Στην Αττική διακοπή της ηλεκτροδότησης παρατηρείται στην Παλλήνη στη λεωφόρο Μαραθώνος και την Ανθούσα. Διακοπές ρεύματος και σε περιοχές σε Ραφήνα, Νέο Βουτζά, Νταού Πεντέλης, Κάντζα, Σπάτα και Χαλάνδρι.

– Στην Εύβοια τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι βλάβες εντοπίζονται στο Μαντούδι, το Αλιβέρι, τα Ψαχνά και τους Ωρεούς.

– Διακοπές σημειώνονται στην περιοχή της Θήβας περί την λίμνη Υλίκη και στο Πήλιο προς τη νότια πλευρά του. Η ηλεκτροδότηση των Σποράδων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.

– Στα νησιά η κακοκαιρία έχει επηρεάσει μέχρι τώρα το βορειοανατολικό Αιγαίο (κυρίως τη Λήμνο, τη Χίο και την Ικαρία), τις Κυκλάδες (κυρίως Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Αμοργό, Σέριφο, Κύθνο, Σίφνο, Μήλο) και την Κρήτη.

Στα Χανιά διακοπή ηλεκτροδότησης παρατηρείται στις περιοχες Βλητές, Πυθάρι, Κουνουπιδιανά, Αγιος Ονούφριος, Σταυρός. Έχει ήδη ξεκινήσει επιθεώρηση του δικτύου για τον εντοπισμό της βλάβης.

Στο Αρκαλοχώρι, στον οικισμό των σεισμόπληκτων έχει μεταφερθεί γεννήτρια.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου υπάρχει έντονη χιονόπτωση, στάλθηκε ένα συνεργείο δύο ατόμων, το οποίο θα παραμείνει όλο το βράδυ για την άμεση αντιμετώπιση των βλαβών.

Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας – Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕΔΕΔΔΗΕ: Σε συνεχή επαγρύπνηση για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ»

Στη σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ το βράδυ της Δευτέρας 24/1 αναφέρεται πως: «Ο ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης και συνεχόμενης ενημέρωσης του κοινού, γνωστοποιεί ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία “Ελπίς”.

Αυτή την ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Δίκτυο στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν,Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν.Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Διονύσου, Μαραθώνα, Κάτω Σουλίου, Ν.Φιλαδέλφειας, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών τα συνεργεία προσπαθούν μέχρι αυτή την ώρα να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο Δίκτυο σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.

Πριν από λίγο ώρα το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.

Τέλος να σημειωθεί ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000, μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500».

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Σχετική είδηση: Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Που υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης – Επί ποδός ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος