Ασπρόπυργος – Φωτιά σε βυτιοφόρο: Εκρήξεις και πυκνοί καπνοί (video) – “Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο” η προειδοποίηση μέσω “112”

Ειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής του Ασπροπύργου να παραμείνουν στα σπίτια τους ήρθε με μήνυμα 112 της Πολιτικής Προστασίας σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε βυτιοφόρο με επικίνδυνο υλικό, πιθανόν προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν με δύο ελικόπτερα που κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού, ενώ ένα τριτο συντονίζει απο άερος την επιχείρηση.

Ασπρόπυργος – Φωτιά σε βυτιοφόρο: Εκρήξεις και πυκνοί καπνοί (video) – “Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο” η προειδοποίηση μέσω “112”“Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιοχή Νεόκτιστα #Ασπρόπυργου Κίνδυνος έκρηξης Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Μείνετε μακριά από παράθυρα που μπορεί να σπάσουν”, αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση. Σημειώνεται ότι σποραδικά ακούγονται και εκρήξεις.

Η Τροχαία έχει αποκλείσει την κυκλοφορία στην οδό Μεγαρίδος από το ύψος της οδού Στεφανή στο ρεύμα προς τα διυλιστήρια.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα συνολικά 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερα, ένα εκ των οποίων είναι συντονιστικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος