ertnews.gr

Αργυρούπολη – ξυλοδαρμός: Μάχη σε ΜΕΘ για τη 40χρονη – Τι λέει η κόρη του δράστη

17/01 11:29
Αργυρούπολη – ξυλοδαρμός: Μάχη σε ΜΕΘ για τη 40χρονη – Τι λέει η κόρη του δράστη

Στην Μονάδα Εντατικής του «Ευαγγελισμού» δίνει μάχη για τη ζωή της η 40χρονη, την οποία τραυμάτισε μέχρι αναισθησίας στο κεφάλι, το πρόσωπο και το θώρακα ο 46χρονος σύντροφός της που καταζητείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Το 2015 στο Άργος, ο 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, η οποία ήταν ανήλικη και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του ενώ  ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

«Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στην φυλακή», έγραψε η κόρη του 46χρονου σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει ότι ο πατέρας της κινείται με όχημα μάρκας KIA χρώματος ασημί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος ενημέρωσε συγγενικό πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Ο ύποπτος καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, αλλά παραμένει ως ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

Παράλληλα, ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο 46χρονος είχε 4 παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Ρεπορτάζ: ‘Αντζελα Ζούγρα, Nόρα Μολυβιάτη, Κώστας Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version