ertnews.gr

Αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί για νέες κινητοποιήσεις

13/06 16:16
Αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί για νέες κινητοποιήσεις

Σημείωμα αναρτημένο στη βιτρίνα φαρμακείου προειδοποιεί τους πελάτες ότι παραμένει κλειστό λόγω απεργίας των φαρμακοποιών, Αθήνα, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014. Σε απεργία διαρκείας προχώρησαν από σήμερα οι φαρμακοποιοί, ζητώντας την απόσυρση των νέων διατάξεων του νομοσχεδίου. Σύμφωνα με απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου τις ημέρες των κινητοποιήσεων θα λειτουργούν μόνο τα διημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία σε όλη τη χώρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Συνεδριάζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί για να επανακαθορίσουν τη στάση τους, μετά την 24ωρη απεργία της περασμένης Τετάρτης.

Οι φαρμακοποιοί θέλουν να προσδιορίσουν άλλες μορφές κινητοποιήσεων με στόχο την ενημέρωση του κοινού στην επικινδυνότητα σε ότι αφορά τη διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και από τα σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης τους είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο τάσσεται σθεναρά κατά της εμμονής των θεσμών να πωλούνται τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και από τα σούπερ μάρκετ.

ΠΗΓΗ:Α΄ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version