ertnews.gr

Αλ. Τριανταφυλλίδης: “Για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της χώρας γίνεται διαπραγμάτευση” (aud)

17/02 13:01
Αλ. Τριανταφυλλίδης: “Για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της χώρας γίνεται διαπραγμάτευση” (aud)

Ï âïõëåõôÞò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ, ÁëÝîáíäñïò Ôñéáíôáöõëëßäçò, ìéëÜåé óôç óõíåäñßáóç ôçò ÏëïìÝëåéáò ôçò ÂïõëÞò ìå èÝìá çìåñçóßáò äéÜôáîçò "Åðåîåñãáóßá êáé åîÝôáóç ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí ãéá ôï ðëáßóéï áíáêåöáëáéïðïßçóçò ôùí ðéóôùôéêþí éäñõìÜôùí êáé Üëëåò äéáôÜîåéò ôïõ Õð. Ïéêïíïìéêþí", ÁèÞíá, ÓÜââáôï 31 Ïêôùâñßïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

“Κάθε μέρα είναι μέρα μάχης με ανοιχτά μέτωπα, όπου η χώρα χτίζει συμμαχίες, στο προσφυγικό, χωρίς να χάνει την ψυχή της και την αλληλεγγύη, αλλά από την άλλη χωρίς να χάνει και την κατοχύρωση των εθνικών συμφερόντων. Η ελληνική πλευρά έχει καταφέρει με την κατασκευή των hot-spots να είναι πανέτοιμη”, ανέφερε ο βουλευτής του Σύριζα, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι “στο επτάμηνο η κυβέρνησή πράγματι ολιγώρησε. Στη συνέχεια με την ανάληψη των καθηκόντων από τον κο Μουζάλα γίνεται ένας αγώνας δρόμου…”.

Σε ό,τι αφορά το αγροτικό ζήτημα, ο κ. Τριανταφυλίδης είπε χαρακτηριστικά: “Με την προηγούμενη κυβέρνηση οι αγρότες δεν έφταναν στην εγγύτητα των 5 χιλιομέτρων από το Μέγαρο Μαξίμου γιατί ήταν περικυκλωμένο από δυνάμεις ασφαλείας. Στην περίπτωσή μας, ο Αλέξης Τσίπρας από την πρώτη στιγμή είπε ότι οι πόρτες του Μαξίμου είναι ανοιχτές…Το ασφαλιστικό και το φορολογικό για τους αγρότες δεν θα είναι η αρχή και το τέλος της αντιμετώπισης του αγροτικού ζητήματος της χώρας. Για όλα τα ανοιχτά ζητήματα γίνεται διαπραγμάτευση. Τον Αύγουστο υπογράψαμε συμφωνία, όχι παράδοση άνευ όρων” συμπλήρωσε ο βουλευτής.

“Το ζητούμενο για την γεωργία”, συμπλήρωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης, “είναι το τριπλό ευρωπαϊκό σχήμα, προμηθευτικοί συνεταιρισμοί, παραγωγικοί και καταναλωτικοί συνεταιρισμοί…Καλώ και τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες να καθίσουμε και να συζητήσουμε”, κατέληξε ο βουλευτής.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version