Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονης από τον σύζυγό της μέσα σε ταξί – Σε κατάσταση σοκ το θύμα (video)

Αποτροπιασμό και κατακραυγή προκαλεί η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 30χρονης από τον σύζυγό της μέσα σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι που ζει στη Ρόδο, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Όπως αναφέρει «Το Πρώτο Θέμα» που αποκάλυψε την υπόθεση, το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει μέσα σε ένα ταξί. Ο σύζυγος επιτέθηκε στη σύζυγο του με αποτέλεσμα, σύμφωνα την καταγγελία της, να της προκαλέσει τραύματα και να οδηγηθεί στο ΚΑΤ. Ο δικηγόρος της 30χρονης Βασίλης Μπέης μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι σύμφωνα με τα όσα του είπε η πελάτισσα του, αυτή ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου έμεινε για δυο ημέρες. Η 30χρονη σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Μπέη στην ΕΡΤ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της στο Α.T. Παγκρατίου η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

Με την επιστροφή της στη Ρόδο, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου του τα οποία εκδικάστηκαν και εκδόθηκε προσωρινή απόφαση. Με την απόφαση του Δικαστηρίου ο σύζυγος διατάσσεται να παραμείνει σε απόσταση όχι λιγότερη από 100 μέτρα από την σύζυγο του. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του φερόμενου δράστη, ο ίδιος εμφανίζεται να έχει ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ με την άφιξη τους, μετά το επεισόδιο στο ταξί, από το ξενοδοχείο που έμεναν. Όσο για την Αστυνομία, λέγεται από κύκλους της οικογένειάς του ότι ο ίδιος πήρε και είπε για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του και μάλιστα ότι πέρασε από αυτόφωρο όπου καταδικάστηκε 3 χρόνια με αναστολή.

Ρεπορτάζ: Ρένα Βενιανάκη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος