Βραζιλία: Τσιμεντωμένος σε μπαούλο βρέθηκε γνωστός ηθοποιός που τον έψαχναν από τον Ιανουάριο

Τσιμεντωμένος σε ένα μπαούλο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρέθηκε ο Βραζιλιάνος ηθοποιός, Jefferson Machado, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο. Η σορός του ηθοποιού βρέθηκε στο μπαούλο που ήταν θαμμένο 6,5 μέτρα κάτω από τη γη σε ένα ακίνητο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 44χρονο θύμα μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων την Τετάρτη, όπως αναφέρει η Dailymail. Το ακίνητο στο οποίο βρέθηκε το μπαούλο με τη σορό του γνωστού ηθοποιού, ανήκει σε μια γυναίκα που δήλωσε ότι το έχει νοικιάσει σε κάποιον άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του 44χρονου.

Ο 44χρονος, ο οποίος ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θεωρείται ότι γνώριζε το άτομο που νοίκιασε το ακίνητο όπου βρέθηκε το σώμα του και εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από ένα μήνα.

Χρειάστηκαν εννιά άτομα για να καταφέρουν να ξεθάψουν από το χώμα το μπαούλο με τη σορό του, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

«Ο Jeffersonδολοφονήθηκε ψυχρά και βάναυσα από ζηλόφθονους, κακούς και, φυσικά, αδίστακτους ανθρώπους» έγραψε στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram η Σίντια Χίλσεντεγκερ, φίλη της οικογένειας.

Η εξαφάνιση του ηθοποιού τον Ιανουάριο

Η τελευταία δουλειά του Machado στην τηλεόραση ήταν στη σαπουνόπερα Reis το 2022. Τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ήταν στις 27 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος