ertnews.gr

«Solaris»: Αυτό είναι το νέο υπερ-γιότ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

23/02 16:28
«Solaris»: Αυτό είναι το νέο υπερ-γιότ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου υπερπολυτελούς γιότ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς αξίας 497 εκατομμυρίων ευρώ, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Με μήκος 140 μ., το υπερ-γιότ που ονομάζεται «Solaris», έχει οκτώ πατώματα κι ένα ελικοδρόμιο. Η ταχύτητά του θα πιάνει 18 κόμβους, ενώ θα διαθέτει και πισίνα, υπαίθριο beach club, τζακούζι και σπα. Οι δύο προηγμένοι ηλεκτρικοί κινητήρες του θα το καταστήσουν το πιο ισχυρό σκάφος στον κόσμο. Το γιοτ θα διαθέτει 48 καμπίνες και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 36 επιβάτες και πλήρωμα 60 ανθρώπων.

«Solaris»: Αυτό είναι το νέο υπερ-γιότ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Το «Solaris» είναι έτοιμο για δοκιμές στη θάλασσα και θα παραδοθεί στον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, το καλοκαίρι.

Η ναυπήγηση του γιοτ πραγματοποιείται στο Μπρέμερχαβεν της Γερμανίας, σε έναν χώρο μεγαλύτερο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, ο 54χρονος Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του το «Eclipse», αξίας 549 εκατ. ευρώ, δεν θα ταξιδεύει συχνά στη Βρετανία, καθώς έχει ζητήματα με τη βίζα του εξαιτίας των διασυνδέσεών του με τη Ρωσία.

ΠΗΓΗ: Sun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version