ertnews.gr

Ρωσία: Άνδρας σκότωσε με μαχαίρι 6χρονο αγοράκι μέσα σε παιδικό σταθμό(video)

01/11 10:00
Ρωσία: Άνδρας σκότωσε με μαχαίρι 6χρονο αγοράκι μέσα σε παιδικό σταθμό(video)

Έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι εξάχρονου αγοριού απο 36χρονο άνδρα, μέσα σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν-Μαρ, η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, ήταν σε κατάσταση μέθης ή επί την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και μπήκε στο κτίριο, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς παρότι υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας.

Την διερεύνηση της υπόθεσης, έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας, ενώ ο δράστης θα εξεταστεί από ψυχιάτρους.  Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version