ertnews.gr

Ουκρανία: Πέντε τραυματίες από έκρηξη στη Μελιτόπολη (video)

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη στη Μελιτόπολη που ελέγχεται από τη Ρωσία στη νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε η κυβέρνηση που υποστηρίζει τη Μόσχα
25/10 11:55
Ουκρανία: Πέντε τραυματίες από έκρηξη στη Μελιτόπολη (video)

(Photo by STRINGER / AFP)

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη στη Μελιτόπολη που ελέγχεται από τη Ρωσία στη νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε η κυβέρνηση που υποστηρίζει τη Μόσχα.

«Ένα αυτοκίνητο εξερράγη κοντά στο κτήριο του ομίλου πολυμέσων ZaMedia στη Μελιτόπολη», προκαλώντας ζημιές σε αυτό και σε κοντινές κατοικίες, ανέφερε στο Telegram η τοπική διοίκηση υπέρ της Μόσχας. «Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταξύ των οποίων και υπάλληλοι του ομίλου μέσων ενημέρωσης. Ο ένας νοσηλεύτηκε», ανέφερε η διοίκηση.

Δεν υπήρξε διάψευση από την Ουκρανία ότι οι δυνάμεις της ήταν υπεύθυνες για την έκρηξη. Όμως το κανάλι Telegram της εξόριστης ουκρανικής διοίκησης έδειξε φωτογραφίες από μια έκρηξη και σημείωσε: «Έτσι πρέπει να είναι η θέρμανση στα κτίρια των συνεργατών τους και των προπαγανδιστών! Και θα γίνει πιο καυτή».

Η Μελιτόπολη, μια πόλη με προπολεμικό πληθυσμό λίγο περισσότερους από 150.000 κατοίκους, βρίσκεται στην περιοχή Ζαπορίζια που η Μόσχα ισχυρίζεται ότι έχει προσαρτήσει.

Πηγή: AFP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version