ertnews.gr

Ολλανδία: Δύο νεκροί από άνδρα που έριχνε με βαλλίστρα κατά περαστικών

17/09 16:10
Ολλανδία: Δύο νεκροί από άνδρα που έριχνε με βαλλίστρα κατά περαστικών

Ένα περίεργο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ολλανδία με έναν ημίγυμνο άντρα που σημάδευε περαστικούς με βαλλίστρα από το μπαλκόνι του, ενώ μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο άνθρωποι νεκροί.

Γύρω στις 10 το πρωί εκλήθη η αστυνομία στη βόρεια πόλη Άλμελο, έπειτα από πληροφορίες για επίθεση με μαχαίρι. Φτάνοντας εκεί, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ημίγυμνο άντρα που άρχισε να ρίχνει βέλη με τη βαλλίστρα του από το μπαλκόνι του, όπως φαίνεται και σε ερασιτεχνικό βίντεο.

Αρκετή ώρα μετά, οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον άντρα, που τραυματίστηκε. Μέσα στο σπίτι του εντόπισαν δύο άτομα νεκρά από μαχαιριές, καθώς και ακόμα ένα άτομο που ήταν τραυματισμένο. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Σε βίντεο, που ανέβηκαν στο Twitter από το συμβάν απεικονίζεται άνδρας να στοχεύει με βαλλίστρα από το μπαλκόνι του, πιθανότατα τις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version