Ο Τζακ Ντόρσεϊ παραιτήθηκε από CEO του Twitter

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter ανακοίνωσε ο συνιδρυτής και CEO του δικτύου Τζακ Ντόρσεϊ.

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα, που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Τζακ Ντόρσεϊ τονίζει μεταξύ άλλων: “Θέλω να ξέρετε όλοι ότι αυτή ήταν δική μου απόφαση. Ήταν δύσκολο για μένα φυσικά. Λατρεύω αυτήν την υπηρεσία και την εταιρεία.. . και όλους σας τόσο πολύ. Είμαι πραγματικά λυπημένος αλλά και χαρούμενος. Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο“.

Η αποχώρηση έρχεται έξι χρόνια αφότου ο Τζακ Ντόρσεϊ επέστρεψε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Ντόρσεϊ το Twitter πέτυχε κερδοφορία, δημοσίευσε το πρώτο τρίμηνο δισεκατομμυρία δολάρια και άρχισε να δοκιμάζει και να κυκλοφορεί ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να προσελκύσει χρήστες.

Τη θέση του θα πάρει ο Παράγκ Αγκραβάλ, υπεύθυνος για τις ομάδες τεχνικής στρατηγικής του Twitter. “Η εμπιστοσύνη μου στον Παράγκ ως Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter είναι βαθιά. Η δουλειά του τα τελευταία 10 χρόνια ήταν μεταμορφωτική. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ικανότητα, την καρδιά και την ψυχή του. Είναι η ώρα του να ηγηθεί” σχολίασε ο Ντόρσεϊ.

Ο Ντόρσεϊ είχε εκδιωχθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το 2008 αλλά επέστρεψε στο πόστο του το 2015 μετά την παραίτηση του τότε CEO Ντικ Κοστόλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος