Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ υπερασπίζεται τους συντελεστές της ταινίας για τη ζωή της κόρης του

Ο Μιτς Γουάινχαουζ, πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας, Έιμι Γουάινχαουζ εξέφρασε την υποστήριξή του στους συντελεστές της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή της κόρης του.

Η επιλογή της Μαρίσα Αμπέλα, που θα υποδυθεί την Έιμι Γουάινχαουζ στην ταινία «Back to Black», έχει επικριθεί από τους θαυμαστές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν μοιάζει καθόλου την εκλιπούσα Αγγλίδα μουσικό.

Τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας ξεκίνησαν στις 16 Ιανουαρίου, στο Λονδίνο, με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν την Αμπέλα εν δράσει. Οι κριτικοί αμέσως εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την επιλογή της Αμπέλα.

Ωστόσο, ο πατέρας της τραγουδίστριας έχει υποστηρίξει δημόσια την νεαρή ηθοποιό δηλώνοντας στον αμερικανικό ιστότοπο TMZ: «Η Μαρίσα είναι εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Έιμι».

Η Αμπέλα θα υποδυθεί την αείμνηστη τραγουδίστρια στο βιογραφικό φιλμ «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, η οποία είναι περισσότερο γνωστή από την ταινία για τη ζωή του Τζον Λένον «Nowhere Boy« και από τo «Fifty Shades Of Grey».

Ο Έντι Μάρσαν θα εμφανιστεί ως ο πατέρας της Έιμι στην ταινία. Ο Μιτς Γουάινχαουζ επισήμανε ότι ούτε ο Βρετανός ηθοποιός του μοιάζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας της τραγουδίστριας υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς του «Back to Black» λέγοντας ότι στις ταινίες του Χόλιγουντ δίνεται υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση και ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα ηθοποιών που δεν είναι πανομοιότυποι με το πρόσωπο της αληθινής ζωής που υποδύονται.

Ο Τζακ Ο’ Κόνελ θα εμφανιστεί στον ρόλο του πρώην συζύγου της Έιμι Γουάινχαουζ, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ, από οποίο πήρε διαζύγιο το 2009, δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της, τον Ιούλιο του 2011.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος