Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «πρέπει να τελειώσει αμέσως», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι είναι έτοιμος να δώσει λύση σε μόλις 24 ώρες. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να καταστραφεί σε ενάμιση χρόνο, εάν δεν επιλυθεί η σύγκρουση. 

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το διάστημα. Η ουσία είναι ότι ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει, γιατί η Ουκρανία καταστρέφεται», τόνισε ο Τραμπ. 

Υπαινίχθηκε ότι η ουκρανική κρίση «μπορεί να μην επιλυθεί πριν από τις εκλογές» για τον Αμερικανό πρόεδρο το 2024 και η πολιτική της κυβέρνησης του σημερινού Αμερικανού ηγέτη Τζο Μπάιντεν απειλεί τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο». 

«Είναι απίστευτο ότι (στην εξουσία) έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν. Ωστόσο, εάν (η σύγκρουση) δεν επιλυθεί, θα το λύσω μόνος μου – σε 24 ώρες με τον (Βλαντιμίρ) Πούτιν και (Βλαντιμίρ) Ζελένσκι. 

Θα είναι πολύ απλές η διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θα αποκαλύψω από τι θα αποτελούνται, γιατί τότε δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω το σχέδιό μου. Τότε, δεν θα λειτουργήσει ποτέ», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News. 

Μετάφραση – επιμέλεια: Γιέλενα Τσβιέτκοβιτς    

Πηγή: Politika.rs

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος