Πολωνία: Διαρρήκτης φόρεσε τα ρούχα από την βιτρίνα και παρίστανε το μανεκέν καταστήματος

Διαρρήκτης σε πόλη της Πολωνίας, φόρεσε ρούχα από βιτρίνα καταστήματος και προσποιήθηκε ότι ήταν μανεκέν. Έτσι ήθελε να αποφύγει την αστυνομία. Το σχέδιο απέτυχε. O άνδρας συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι είχε και άλλες διαρρήξεις στο ενεργητικό του.

Η ανάκριση έδειξε ότι ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για άλλες τρεις διαρρήξεις σε εγκαταστάσεις, από τις οποίες πήρε μετρητά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Συνολικά, ο 36χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με έξι παρόμοιες κατηγορίες. Οι απώλειες που προέκυψαν ως αποτέλεσμα των ενεργειών του υπολογίστηκαν συνολικά σε σχεδόν 13 χιλιάδες ζλότι.

Οι ένστολοι κατάφεραν να ανακτήσουν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα  οποία ο δράστης κατάφερε να πουλήσει σε διπλανά ενεχυροδανειστήρια. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κλεμμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και μαριχουάνα και αμφεταμίνες.

Ο πολίτης του Tarnowskie Góry, κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο άνδρας απειλείται με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Επιμέλεια: Μαλγκοζάτα Ολφέφσκι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος