Μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον “Crazy Bob”, 43χρονο ιδρυτή του “CashApp” – Ίλον Μασκ: Συλλαμβάνουν εγκληματίες και τους αφήνουν

Πολλαπλά μαχαιρώματα δέχτηκε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και πατέρας δύο παιδιών, γνωστός με το όνομα “Crazy Bob“, ο οποίος ίδρυσε το CashApp, ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Μπομπ Λι δημιούργησε τη μάρκα Cash App και βοήθησε στον σχεδιασμό του Android, ενώ είχε επενδύσει στην SpaceX του Έλον Μασκ.

Προς ώρας, η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο δεν έχει προβεί σε συλλήψεις σε σχέση με τη δολοφονία του άνδρα.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έλαβε χώρα στην συνοικία Rincon Hill στο κέντρο της πόλης στις 2:35 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Φιλικά πρόσωπα του θύματος δήλωσαν στην εφημερίδα San Francisco Standard ότι ο ίδιος είχε επισκεφθεί την περιοχή για επαγγελματικούς λόγους και αποφάσισε να μείνει μια επιπλέον ημέρα, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ίλον Μασκ αναφέρθηκε στο περιστατικό, ρωτώντας την εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο σε τι κινήσεις προβαίνει ούτως ώστε να «φυλακίσει τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες».

Είπε, ακόμη: «Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω έχουν υποστεί σοβαρή επίθεση. Οι βίαιες εγκληματικές ενέργειες στο Σαν Φρανσίσκο είναι τρομακτικό φαινόμενο, και ακόμη και αν οι επιτιθέμενοι συλληφθούν, συχνά αφήνονται αμέσως ελεύθεροι».

Πηγή: DailyMail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος