Καμερούν: Συντριβή αεροσκάφους με 11 επιβαίνοντες

Ένα αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες, το οποίο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία συντήρησης αγωγών υδρογονανθράκων, συνετρίβη σήμερα σε δάσος του κεντρικού Καμερούν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της αφρικανικής χώρας.

Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ το απόγευμα και τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα σε δάσος κοντά στην περιοχή Νανγκά-Εμποκό, περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Γιαουντέ.

Στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν επιζώντες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών του Καμερούν, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το αεροσκάφος είχε ναυλωθεί από την Cameroon Oil Transportation Company S.A. (COTCO), ανέφερε ο ίδιος αξιωματούχος. Η COTCO είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση ενός αγωγού μεταξύ του Καμερούν και του γειτονικού Τσαντ.

Είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Nsimalen της Γιαουντέ με προορισμό το Μπέλαμπο στο ανατολικό τμήμα του Καμερούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος