ΗΠΑ: Συναυλία για την «αναγέννηση της Νέας Υόρκης» μετά την πανδημία

Στα τέλη Αυγούστου στο Σέντραλ Παρκ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία για να εορτασθεί η «αναγέννηση της Νέας Υόρκης», μετά την πανδημία. Θα πάρουν μέρος διάσημοι καλλιτέχνες, όπως ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Πολ Σάιμον και η Τζένιφερ Χάντσον, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή της αμερικανικής μεγαλούπολης σε ένα tweet.

Ο Δημοκρατικός δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο είχε ανακοινώσει, στις αρχές Ιουνίου, τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης συναυλίας, που αναμένεται να γίνει στις 21 Αυγούστου, αν και η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, ο παραγωγός Κλάιβ Ντέιβις, είχε τότε πει πως θα ήθελε να φέρει οκτώ «αστέρες», για μια συναυλία τριών ωρών, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί ενώπιον 60.000 θεατών και να προβληθεί από τηλεοπτικά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα περισσότερα εισιτήρια θα διανεμηθούν δωρεάν.

Ο Σπρίνγκστιν, ηλικίας 71 ετών, γνωστός ως “The Boss”, ήταν ο πρώτος αστέρας που επανέλαβε το σόου του στο Μπρόντγουεϊ την περασμένη εβδομάδα, μπροστά από εμβολιασμένο κοινό.

Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτό το θέαμα ποικίλλουν, ανάλογα τη βραδιά, όμως πέφτουν σπάνια κάτω από τα 200 δολάρια.

Ο τραγουδιστής-συνθέτης Πολ Σάιμον, ηλικίας 79 ετών, πραγματοποίησε το 2018 μια περιοδεία, που υποτίθεται ήταν η αποχαιρετιστήριά του στη σκηνή.

Όσο για την Τζένιφερ Χάντσον, 39 ετών, η τραγουδίστρια της R&B και ηθοποιός είναι η “νεότερη” από τα τρία διάσημα ονόματα που ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Ενσαρκώνει την Αρίθα Φράνκλιν στην ταινία Respect, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος