Γερμανία: Ηλικιωμένη αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε αεροπλάνο και… δάγκωσε αστυνομικό

Μια ηλικιωμένη κυρία 75 ετών η οποία δεν ήθελε επ΄ουδενί να φορέσει μάσκα προστασίας στο αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει την πτήση του από τη Φρανκφούρτη για το Τορόντο δάγκωσε τον αστυνομικό, που της επεσήμανε ότι οφείλει να το κάνει για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η οποία εκλήθη να συνδράμει το προσωπικό του αεροπλάνου, η 75χρονη αρνήθηκε να καλύψει το στόμα και τη μύτη της όταν της το είπαν οι αεροσυνοδοί, όπως επίσης και να εγκαταλείψει το αεροπλάνο μετά την άρνησή της να συμμορφωθεί στις συστάσεις.

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο επιθετική. Με κλωτσιές και χαστούκια υπερασπίστηκε τον εαυτό της και από τους αστυνομικούς που ήθελαν να την οδηγήσουν εκτός του αεροσκάφους. Η γυναίκα δάγκωσε μάλιστα έναν από τους αστυνομικούς στο χέρι και έτσι η αστυνομία αναγκάστηκε να της περάσει χειροπέδες για να μπορέσει να την απομακρύνει και να την μεταφέρει τελικά στο αστυνομικό τμήμα.

Ούτε εκεί όμως ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Έριξε μάλιστα ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ηρέμησε αργότερα και την Κυριακή πέταξε για το Τορόντο. Αναμένεται να της ασκηθεί μήνυση.

Πηγές: RTL (με πληροφορίες από το dpa), ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος