Ινδία: Κοριτσάκι 5 ετών σκοτώθηκε από αγέλη μαϊμούδων ενώ έπαιζε με φίλους του

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του στην Ινδία, μετά από επίθεση αγέλης άγριων μαϊμούδων  και ενώ έπαιζε με φίλους στο χωριό της.

Η μικρή  Narmada έπαιζε με τους συνομηλίκους του κοντά στον ποταμό Nakatiya στην περιοχή Uttar Pradesh, όταν τους επιτέθηκαν ένα μεγάλο κοπάδι αγριεμένων μαϊμούδων.

Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια και κατάφεραν να πάρουν τη τραυματισμένη Narmada από τις μαϊμούδες.

Ο πατέρας της Nand Kishore περιέγραψε πώς η κόρη του, το μικρότερο από τα τρία παιδιά, φώναζε για βοήθεια όταν ήρθε στο σημείο της επίθεσης.

Το ματωμένο παιδί είχε τραύματα από δαγκώματα σε όλο του το σώμα και παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα τραύματα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Bithri Chenpur Ashok Kumar δήλωσε: «Η οικογένεια θα λάβει αποζημίωση βάσει του νόμου για αυτές τις τραγωδίες».

«Οι ντόπιοι ζήτησαν τη θανάτωση τον μαϊμούδων με παγίδες. Έχουμε προτείνει να ζητήσουν βοήθεια από το δασαρχείο για το πώς να ενεργήσουν», πρόσθεσε.

Η επίθεση που άφησε νεκρό το πεντάχρονο κοριτσάκι  είναι η τελευταία τραγωδία που προκάλεσαν μαϊμούδες στην Ινδία, όπου ο πληθυσμός αυτών των ζώων υπολογίζεται σε περίπου 50 εκατομμύρια.

Τον Δεκέμβριο τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι παρακολούθησαν πως άλλη αγέλη μαϊμούδων  κατασπάραξε περισσότερα από 200 σκυλιά στο χωριό Majalgaon της Μαχαράστρα, μερικά από τα οποία τα μεταφέραν σε πολυώροφα κτίρια για να τα πετάξουν στο έδαφος .

Πηγή: Top Chanel

Μετάφραση: Σταυρούλα Ευάγγελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος