Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι αρχές της Ν. Κορέας είναι σαν άγριο σκυλί που ροκανίζει ένα κόκαλο που του πέταξαν οι ΗΠΑ

Array

Η ισχυρή αδερφή του προέδρου της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν απηύθυνε σήμερα αιχμηρές απειλές στη Νότια Κορέα επειδή εξετάζει το ενδεχόμενο μονομερών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας. Αποκάλεσε τον νέο πρόεδρο της Νότιας Κορέας και τα μέλη της κυβέρνησής του «ηλίθιους» και «άγρια ​​σκυλιά που ροκανίζουν κόκαλα» που τους πέταξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας δήλωσε πριν από δύο ημέρες ότι εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής επιπρόσθετων μονομερών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας λόγω των πρόσφατων δοκιμών πυραύλων που πραγματοποιήθηκαν από τον βορειοκορεατικό στρατό. Το υπουργείο είπε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο κυρώσεων και μέτρων για να αποτρέψει τις εικαζόμενες κυβερνοεπιθέσεις της Βόρειας Κορέας εάν ο Κιμ Γιονγκ Ουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη πρόκληση, όπως μια πυρηνική δοκιμή.

«Αναρωτιέμαι τι είδους «κυρώσεις» θα επιβάλουν ευθαρσώς στη Βόρεια Κορέα οι αρχές της Νότιας Κορέας, που είναι σαν ένα άγριο σκυλί που τρέχει και ροκανίζει ένα κόκαλο που του πέταξαν οι ΗΠΑ. Τι εντυπωσιακό θέαμα», είπε η Κιμ Γιο Γιονγκ.

Η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας αποκάλεσε τον νέο πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ γιόλ και στελέχη της κυβέρνησής του «ηλίθιους που δημιουργούν μια επικίνδυνη κατάσταση». Πρόσθεσε ότι η Νότια Κορέα «δεν ήταν ο στόχος μας» όταν ο πρώην πρόεδρος της, ο οποίος υποστήριζε τη συμφιλίωση με τη Βόρεια Κορέα, ήταν στην εξουσία.

Πηγή: https://denesen.mk/sestrata-na-kim-dzong-un

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος