Υπόθεση ομηρίας σε κατάστημα κοντά στο Παρίσι

Απομακρύνθηκαν, με τη βοήθεια των επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας, δεκαοκτώ άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν σήμερα το πρωί υπό ομηρία στο εσωτερικό ενός εμπορικού κέντρου στα βόρεια του Παρισιού. Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικών πηγών στο Γαλλικό Πρακτορείο, στο κατάστημα είχε γίνει απόπειρα ένοπλης ληστείας από τρεις κακοποιούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι κακοποιοί εξακολουθούν να κρατούν ομήρους στο εμπορικό κέντρο Qwartz του προαστίου Βιλνέβ-λα-Γκαρέν. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

“Φαίνεται πως αναγνωρίσθηκε ένας εργαζόμενος μεταξύ των τριών υπόπτων”, πρόσθεσε πηγή που έχει πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες.

Η συνοικία αποκλείσθηκε και νωρίτερα το πρωί αστυνομικοί της Raid απομάκρυναν 18 ανθρώπους από το εμπορικό κέντρο. Οι εργαζόμενοι αυτοί είχαν καταφύγει σε μια καντίνα του εμπορικού κέντρου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

“Δεκαοκτώ πρόσωπα απομακρύνθηκαν γύρω στις 10:30 (11:30 ώρα Ελλάδας), το ένα εξ αυτών παρουσίασε αδιαθεσία, όμως δεν υπάρχουν τραυματίες”, δήλωσε η πηγή.

Σύμφωνα με μια άλλη αστυνομική πηγή, μία εργαζόμενη του καταστήματος Primark “έστειλε γύρω στις 07:00 (08:00 ώρα Ελλάδας) ένα μήνυμα κειμένου στον φίλο της για να του πει πως έχει συλληφθεί όμηρος από δύο ενόπλους”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος