Έρευνες για μυστικό καταφύγιο στην υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν

Μυστικό καταφύγιο το οποίο φυλασσόταν από τέσσερα μεγάλα σκυλιά ενδεχομένως να ήταν το μέρος στο οποίο βρέθηκε η Μαντλίν Μακάν μετά την απαγωγή της από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στην πορτογαλική πόλη Αλγκάρβε το 2007.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχει η γερμανική αστυνομία στη διάθεσή της, ο 44χρονος Κρίστιαν B. μαζί με τη σύντροφό του εκείνη την εποχή είχαν πρόσβαση σε ένα μυστικό καταφύγιο το οποίο ακόμη ερευνάται για να εντοπιστεί, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα Mirror.

Ο πατέρας της συντρόφου του βασικού υπόπτου πλέον για την απαγωγή της Μαντλίν έδωσε πληροφορίες στη μυστική υπηρεσία της Γερμανίας για την ύπαρξη αυτού του χώρου, τον οποίο κανένας άλλος δεν γνωρίζει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εν λόγω εφημερίδα υποστήριξε ότι «κανείς δεν γνώριζε πως η κόρη μου όχι μόνο είχε μία μυστική κατοικία στην Πορτογαλία στη διάθεσή της αλλά αυτή είχε και έναν διαφορετικό και κρυφό χώρο κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει ψάξει εκεί και ακόμη και τώρα δεν έχει συνδεθεί το καταφύγιο με την εξαφάνιση της Μαντλιν».

Μέχρι τώρα ο Κρίστιαν B. αρνείται οποιαδήποτε σχέση εξαφάνιση της Μαντλίν και παραμένει έγκλειστος στη φυλακή στη Γερμανία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος