Χόρχε Μέσι: «Θέλω ο γιος μου να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι θα ήθελε ο γιος του να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σταρ που συγκλόνισε με την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Αύγουστο, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του στο νέο του σύλλογο.

Ο Μέσι δεν είχε τέτοια προβλήματα προσαρμογής στο στυλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, σκοράροντας 672 γκολ σε 777 εμφανίσεις για τους Καταλανούς «γίγαντες» και ο μπαμπάς του, Χόρχε, παραμένει αισιόδοξος ότι ο 34χρονος θα παίξει ξανά στο Nou Camp στο μέλλον.

«Ελπίζω να [συμβεί] κάποια μέρα», είπε στο κανάλι Twitch Jijantes FC, αφού ρωτήθηκε για την προοπτική του γιου του να παίξει για την Μπαρτσελόνα πριν τελειώσει η καριέρα του.
Ο Χόρχε δεν είναι το πρώτο άτομο που μίλησε για την επιθυμία του να δουν τον Μέσι να επιστρέφει στον σύλλογο στον οποίο πήγε ως έφηβος.

Ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι, Ντάνι Άλβες, κάλεσε τον πλέι μέικερ να «επιστρέψει σπίτι» στη Μπαρτσελόνα τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, έχει αναφερθεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να κρατήσει τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο και να χτίσει την ομάδα γύρω του.

Ο Μέσι έχει σημειώσει μόλις έξι γκολ στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν, άργησε να φορμαριστεί καθώς σημείωσε ένα τέρμα κόντρα στη Μονπελιέ το Σάββατο.

Έχει επίσης καταγράψει 13 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Παρόλα αυτά, έχει σταθερά καλύτερες επιδόσεις από τον Kylian Mbappe τους τελευταίους εννέα μήνες, με τον Γάλλο να λαμβάνει το βραβείο του παίκτη της σεζόν στη Ligue 1 την Κυριακή. Ο Μέσι δεν ήταν καν προεπιλεγμένος για το βραβείο.

Ο Mbappe μπορεί να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν λήξει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στον Μέσι να γίνει βασικός άνδρας της PSG το 2022-23, εάν επιλέξει να μείνει στον σύλλογο.

Πηγή: Dailymail
Μετάφραση-επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος