ertnews.gr

Χάρι και Μέγκαν: Υπερπολυτελής βίλα στην Καλιφόρνια το σπίτι των ονείρων τους

13/08 13:41
Χάρι και Μέγκαν: Υπερπολυτελής βίλα στην Καλιφόρνια το σπίτι των ονείρων τους

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι της Μ. Βρετανίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασαν την πρώτη τους μόνιμη κατοικία στην Αμερική. Συγκεκριμένα αγόρασαν μια υπερπολυτελή βίλα, αξίας 8 εκατομμυρίων λιρών, περίπου 100 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες, στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού σχολίασε στο περιοδικό People: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο οικογενειακό σπίτι τους φέτος τον Ιούλιο. Εγκαταστάθηκαν στην ήσυχη ιδιοκτησία τους από τότε που ήρθαν και ελπίζουν να την σεβαστούν οι γείτονες, όπως επίσης και τους ίδιους ως οικογένεια».

Το ζευγάρι επιθυμεί μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή για τους ίδιους και για τον γιo τους. «Αυτό είναι το μέρος, στο οποίο σκοπεύουν να είναι ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον Άρτσι, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει με άλλα παιδιά της ηλικίας του» σημείωσε πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ στο Page Six.

Ωστόσο η Daily Mail αναρωτιέται πως είναι δυνατόν το ζευγάρι να δίνει ένα τέτοιο ποσό για την έπαυλή τους την στιγμή που χρωστάει στους Βρετανούς φορολογούμενους 2,4 εκατομμύρια λίρες για το Frogmore Cottage. Στο Frogmore διέμενε το ζευγάρι, όσο εκτελούσε τα Βασιλικά του καθήκοντα στη Βρετανία. Τα οικονομικά βάρη της ανακαίνισής του (2,4 εκατομμύρια λίρες) είχαν αναλάβει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και είχε συμφωνηθεί πως το ποσό θα αποπληρώνεται με δόσεις των 18.000 λιρών μηνιαίως. Με αυτό τον τρόπο η αποπληρωμή θα κρατήσει 11 χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, DailyMail, Page Six

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version