ertnews.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Ενισχύεται ο ισχυρισμός του ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη

02/12 20:23
Άλεκ Μπάλντουιν: Ενισχύεται ο ισχυρισμός του ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη

Ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Άλεκ Μπάλντουιν το μοιραίο όπλο, με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, υποστηρίζει τον ισχυρισμό του ηθοποιού ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη.

Η Λίζα Τοράκο, δικηγόρος του βοηθού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς, είπε στο ABC News ότι ο πελάτης της πάντα έλεγε ότι ο Μπάλντουιν δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη. «Μου είπε από την πρώτη μέρα ότι νόμιζε ότι ήταν λάθος», είπε ο Τοράκο. «Μέχρι να το πει αυτό ο Άλεκ, ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψω, αλλά ο Ντέιβ μου είπε από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα ότι ο Άλεκ δεν πάτησε αυτή τη σκανδάλη» ανέφερε.

Το ABC κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ την Τετάρτη στο οποίο ο Μπάλντουιν είπε ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη πριν η σφαίρα χτυπήσει την κινηματογραφίστρια. Ο Μπάλντουιν έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Γιώργο Στεφανόπουλο.

Η συνέντευξη αυτή είναι η πρώτη μετά το δυστύχημα, στις 21 ​​Οκτωβρίου, στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust». «Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ» είπε ο Μπάλντουιν

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν τον Μπάλντουιν ότι το όπλο ήταν ασφαλές για χρήση, αλλά συνεχίζουν να ερευνούν πώς ένας γύρισμα κατέληξε σε τραγωδία.

Πηγή: apnews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version