ertnews.gr

Χανιά: Ημερίδα για την εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση στο Δήμο Πλατανιά

22/07 20:31
Χανιά: Ημερίδα για την εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση στο Δήμο Πλατανιά

Ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση στον Δήμο Πλατανιά: Στόχοι και προοπτικές» διοργανώνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε (παραπλεύρως εκκλησίας Αγίου Αντωνίου), ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Πλατανιά.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των πολιτών και των τοπικών φορέων για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης που προσφέρει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά καθώς και η σύνδεσή του με τις εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πλατανιά για την περίοδο 2014-2015.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συντονισμός Ημερίδας: Στρατινάκη Μαρία, Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ Δήμου Πλατανιά
18.00 – 18.15: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Μαλανδράκης Ιωάννης, Δήμαρχος Πλατανιά.
Σημανδηράκης Παναγιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης.
Χαιρετισμοί λοιπών επισήμων.
18.15 – 19.00: ΟΜΙΛΙΕΣ
Δρ. Τερεζάκη Χρύσα, Εκπαιδευτικός-Συντονίστρια Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ) | “Γιατί η εκπαίδευση ενηλίκων και η διά βίου μάθηση είναι απολύτως απαραίτητες τον καιρό της κρίσης”.
Δρ. Μπούρδας Δημήτριος, Διευθυντής ΣΔΕ Χανίων-Διδάκτωρ Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών | “Πάμε ΣΔΕ, πάμε Γυμνάσιο…! Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ως μέσο προώθησης της απασχόλησης και καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού”.
Παϊζάκης Παναγιώτης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Πλατανιά | “Απολογισμός έργου Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Πλατανιά εκπαιδευτικής περιόδου 2014-2015 & παρουσίαση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων περιόδου 2015-2016”.
19.00 – 19.30: ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κ.Δ.Β.Μ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version