Σεφτέ στις νίκες με “τεσσάρα” έκανε ο Πλατανιάς

Την πρώτη του νίκη πανηγυρίζει ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς συνέτριψε με το εκκωφαντικό 4-0 τον Πανθρακικό για την 7η αγωνιστική στο γήπεδο των Περιβολίων.

Τα γκολ για την ομάδα των Χανίων πέτυχαν οι Τσουράκης (3΄), Μιλούνοβιτς (15΄,60΄) και Ράμος (89΄) απέναντι στον Πανθρακικό που είχε ένα δοκάρι στο 30΄ με τον Ντιγκινί.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς στα Περιβόλια για τους γηπεδούχους. Από το λάθος των αμυντικών του Πανθρακικού στο 3ο λεπτό, Γουνδουλάκης και Τσουράκης συνδυάστηκαν άψογα, με το δεύτερο να αξιοποιεί τη μπαλιά του συμπαίκτη του και να ανοίγει το σκορ για τους Χανιώτες.

Το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά με στόχο να ισοφαρίσουν κι αυτό είχε ως συνέπεια να αφήνουν πολλά κενά στην άμυνά τους. Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε στο 15΄ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και προηγήθηκε 2-0, βάζοντας τα θεμέλια για την πρώτη εφετινή της νίκη. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Γουνδουλάκης, ο οποίος με νέα ασίστ βρήκε τον Μιλούνοβιτς στην περιοχή του Πανθρακικού κι ο Σέρβος με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασιάδη.
Μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ντιγκινί έχασε ο Πανθρακικός στο 30΄ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από το κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Γάλλος μέσος είχε σουτ στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης το νέο βολέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου.

Το ματς τελείωσε στο 60΄. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης με την τρίτη ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Μιλούνοβιτς να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πλασέ και τρίτο για τον Πλατανιά, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη από το λάθος του Αθανασιάδη ο Ράμος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

Διαιτητής: Χρ.Μήτσιος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Μενδρινός, Γνιάτιτς – Ντιγκινί, Μελίσσης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (83΄ Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (73΄ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (75΄ Γκόμες)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χαβίτο (66΄ Ιγκορ), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (62΄ Λαδάκης), Χασομέρης, Ποτουρίδης, Φερνάντεθ, Ηλιάδης (46΄ Μεχία)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ