Πρίντεζης: «Σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότερους τίτλους γίνεται»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (14/9) τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας έδωσαν το «παρών» και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στην Α1.

Ο αρχηγός του ΟλυμπιακούΓιώργος Πρίντεζης, ανέφερε για τις νέες φανέλες: «Είναι σημαντικό που μια ελληνική εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί στον αθλητισμό. Μακάρι να πάμε όλοι μαζί καλά και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και ο καθένας να πάρει ό,τι του αξίζει, εμπορικά εσείς και σε επιτυχίες εμείς».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι «είναι σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου μια ελληνική εταιρεία. Πρέπει να στηρίζονται τέτοιες εταιρείες», ενώ επίσης ευχήθηκε οι επιτυχίες της εταιρείας και του Ολυμπιακού «να γίνονται όλο και περισσότερες και να πορευτούμε μαζί ψηλά».

Αντίστοιχα, ο Κώστας Σλούκας επεσήμανε πως: «Είμαι σίγουρος πως ο φετινός χρόνος θα είναι καλύτερος. Είναι σημαντικό ότι συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εταιρεία και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μαζί στο τέλος για να πανηγυρίζουμε».

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» μίλησαν και για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, με τον Γιώργο Πρίντεζη αρχικά να αναφέρει πως: «Έχουμε μιλήσει για τα οφέλη της επιστροφής στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία νεανική ομάδα και τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν για να βρούμε ρυθμό, αλλά και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα καλά και τα άσχημα, όταν είχαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Είχε ανάγκη και ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ να δει ξανά μεγάλα παιχνίδια και να περάσει ο κόσμος καλά».

Ο Παπανικολάου δήλωσε πως: «Υπάρχει δίψα. Πρώτα να βρεθούμε κοντά στον κόσμο μας σε ένα γεμάτο γήπεδο. Γιατί η ουσία για έναν αθλητή είναι να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί όση χαρά τους δίνουμε, τόση παίρνουμε. Το γεγονός ότι διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω τα λέει όλα».

Και τέλος, ο Σλούκας υπογράμμισε: «Η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους. Και όσους περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει το όνομά του. Δεν υπάρχει ερώτημα αν είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος